Izgradi svoje tijelo iz temelja

Informacije o knjizi

Duboko ukorijenjena u konceptima zdravlja i funkcionalnosti tijela, knjiga ‘Izgradi tijelo iz temelja’ predstavlja vaš vodič prema postizanju snažnog, mobilnog i izdržljivog tijela. Ova knjiga je plod višegodišnjeg iskustva autorice, Matee Stojan, licencirane fitness trenerice s osam godina stručne prakse.

Strastveno se baveći temom tjelesne dobrobiti, autorica je usavršila metodologiju koja se fokusira na povezanost između stabilnosti jezgre, pravilnog disanja i funkcionalnosti kralježnice. Ova knjiga nije samo skup vježbi – ona vam pruža dublje razumijevanje kako izgraditi temelje zdravog tijela i izbjeći ozljede.

‘Izgradi tijelo iz temelja’ nije samo još jedna fitness knjiga; to je alat koji vam omogućuje da shvatite kako vaše tijelo funkcionira, kako se nositi s boli u leđima i kako unaprijediti svoje zdravlje kroz pravilnu tehniku i svjesno vježbanje. Autoričina posvećenost i stručnost jasno se očituju kroz svaku stranicu, a knjiga je podržana praktičnim primjerima, ilustracijama i vježbama.

Bilo da tek počinjete svoje putovanje prema boljem tjelesnom zdravlju ili ste već iskusni u svijetu fitnessa, ‘Izgradi tijelo iz temelja’ pruža neprocjenjive smjernice i alate za postizanje snažnog, zdravog i funkcionalnog tijela. Ova knjiga je vaša prilika da dublje razumijete svoje tijelo i stvorite trajne promjene prema boljem zdravlju.

Okvirna cijena:

55

(414.39kn)

189

kn

Predbilježi se za knjigu koja će ti pomoći izgraditi tijelo

Zašto baš vi morate imati ovu knjigu:

1. Temelj Zdravlja: Knjiga “Izgradi tijelo iz temelja” pruža vam temelje za zdravlje i funkcionalnost tijela. Naučit ćete kako pravilno disati, razvijati stabilnost jezgre i održavati pravilno držanje i razviti mobilnost tijela– ključne komponente za prevenciju ozljeda i bolova.

2. Stručno Vodstvo: Autorica Matea Stojan, licencirana fitness trenerica s bogatim iskustvom, prenosi svoje znanje i stručnost kroz svaku stranicu knjige. Njezina metodologija temelji se na vlastitom iskustvu i uspješnom radu s klijentima.

3. Prevencija i Saniranje: Bez obzira na to jeste li već suočeni s bolovima u leđima ili želite preventivno djelovati, knjiga će vam pomoći. Nudi jasne smjernice i vježbe koje će vam pomoći ojačati svoju jezgru, stabilizirati kralježnicu, povećati mobilnost tijela i smanjiti rizik od ozljeda.

4. Praktične Vježbe: Knjiga je popraćena praktičnim vježbama, ilustracijama i primjerima koji će vam pomoći primijeniti tehnike i koncepte koje učite. Vježbe su prilagođene različitim nivoima iskustva, omogućujući vam postupno napredovanje.

5. Samoosnaživanje :Kroz “Izgradi tijelo iz temelja,” dobit ćete alate koji vam omogućuju da razumijete svoje tijelo bolje nego ikad prije. To je prilika za osnaživanje i preuzimanje kontrole nad vlastitim zdravljem i dobrobiti.

6. Individualnost: Autoričina filozofija ne temelji se na jednoj veličini koja odgovara svima. Umjesto toga, knjiga vam pomaže prepoznati vaše osobne potrebe i ciljeve te vam omogućuje da oblikujete vlastiti put prema zdravijem tijelu.

7. Praktična Primjena: Osim teorije, knjiga nudi praktičnu primjenu. Naučeno možete lako primijeniti u svakodnevnom životu, poboljšavajući svoje tjelesno stanje i kvalitetu života.

8. Cjelovit Pristup: Ova knjiga nije samo set vježbi – to je cjelovit pristup prema zdravlju i funkcionalnosti tijela. Naučit ćete kako uskladiti disanje, čvrstoću jezgre i držanje te kako to integrirati u svoje svakodnevne aktivnosti.

9. Dugotrajne Promjene: Umjesto brzih rješenja, knjiga promiče dugoročne promjene. Nudi vam alate za postizanje trajnih i održivih rezultata.

Uz “Izgradi tijelo iz temelja,” otvarate vrata prema boljem tjelesnom zdravlju, prevenciji ozljeda i razumijevanju vašeg tijela. Ova knjiga nije samo informacija – to je vaš ključ za postizanje boljeg života kroz snažno, mobilno i funkcionalno tijelo.